maandag 31 mei 2021

1+1 = 3

Vraag : Als kinderen nauwelijks last hebben van het coronavirus en kinderen net als gevaccineerde volwassenen toch besmet kunnen raken en anderen kunnen besmetten, waarom wil men dan kinderen vaccineren? Antwoord van het RIVM : omdat het dan in de winter misschien (statistisch) beter zal gaan.
Volgens mij en anderen louter bedoeld om het overschot aan vaccins weg te werken. Van de ruim 1.000 geteste gezonde kinderen kreeg ruim 80% ernstige klachten van de bijwerkingen. 

Het is prachtig weer met een lekkere temperatuur. Al is het 's morgens nog wel wat frisjes. Ik ben al wat bruiner geworden. Mooi weer om met de bus op stap te gaan. Maar een zieke houdt ons thuis. Tom volgt een kuur en moet deze week weer terug naar de dierenarts voor controle. Om die reden blijven we thuis. Jammer? Nee hoor, ook dat kan gebeuren wanneer je huisdieren hebt. We laten de zorg voor Tom niet aan anderen over. We gaan Tom ook niet aan een boom vastbinden, omdat wij per se weg willen. Wat huisdieren aangaat zijn wij er ook in voor- en tegenspoed. Het gaat met Tom geleidelijk aan beter. Hij is bijna 2 kilo afgevallen. Gelukkig heeft ie erg veel trek en is blijkbaar de opgelopen schade aan het herstellen. Tom wordt goed verzorgd, dankzij een in huis verpleegster die dag en nacht aanwezig is. Ze slaapt bij mij in bed. 
Nu men het voornemen heeft de maatschappij weer open te doen, zullen de corona-hondjes, de asielen en boswachters dat wel gaan merken. Een mooie gelegenheid om de eigenaren flink in de beurs te laten tasten.