dinsdag 25 mei 2021

L.A. Montagnier

 Luc Antoine Montagnier is een Franse viroloog en Nobelprijswinnaar. Hij en een andere viroloog worden beschouwd als de ontdekkers van het aids veroorzakende hiv-virus. Hiervoor ontvingen ze beiden de Nobelprijs voor Fysologie of Geneeskunde 2008. 25 jaar eerder stond Montagnier aan het hoofd van de werkgroep die als eerste ter wereld dit virus isoleerde. 
Montagnier is er van overtuigd, dat de Covid-pandemie werd veroorzaakt door mensen in een laboratorium*). Volgens Montagnier wordt dit aangegeven door de onnatuurlijke aanwezigheid van hiv-elementen en malariakiemen in het genoom van het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2. Volgens Montagnier heeft zich een bedrijfsongeval voorgedaan in het Wuhan National Biosafety Laboratory, dat zich sinds de jaren 2000 in coronavirussen heeft gespecialiseerd.
Montagnier gaat in zijn opmerkingen nog een stap verder: de nieuwe zogenaamde mutaties, de verschillende varianten van het SARS-CoV-2-virus, zijn ook niet van natuurlijke oorsprong. Ze worden eerder veroorzaakt door de nieuwe vaccins. De bijna opgelegde vaccinatie-eis was een "onaanvaardbare beslissing" en een "enorme vergissing", zegt hij in een interview. De vaccinatie dwong het virus om nieuwe manieren te vinden om zijn bestaan ​​voort te zetten. Maar de betrokken epidemiologen en media houden zijn visie stil, hoewel ze de feiten kennen over het fenomeen van infectieversterkende antilichamen.

*) wordt ook in de VS gesteld. Deze video is interessant om te horen waar men in de VS miljoenen aan belastinggelden in onzinnige onderzoeken steekt. Ik laat de video beginnen op het moment dat Rand Paul iets over Wuhan zegt.