zondag 30 mei 2021

Dubbelop

Heb ik toch mooi weer op tijd mijn album afgerond. Op tijd, vanwege het mooie weer en.... ik kreeg extra korting aangeboden als ik vandaag of uiterlijk morgen een album zou bestellen. Dubbelop dus.
Vanmiddag heb ik de hangmat uit de camper getrokken. hij ligt al een tijdje werkloos in de bus. Vorig jaar hadden we weliswaar mooi weer, maar geen stevige boom of paal om de mat op te hangen. Ik kan een kant van de mat aan een scharnier van het achterportier bevestigen. Voor de andere kant is een boom of paal nodig. Er zijn ook frames, maar daar beginnen we niet aan.
Ik heb de mat in de tuin opgehangen. Een kant aan een scharnier van de schuurdeur, de andere kant aan een paal van de omheining. Toen erin geklommen was, lag ik lekker in de zon te wiegen. Gek hoor, overdag niets doen. Niets voor mij. De hangmat is voor Sonja. Dan kan ze lekker lui liggend lezen. En als er gekookt moet worden, hoef ik alleen maar een duwtje tegen die mat te geven. En haar helpen op te staan natuurlijk, want ik blijf een heer.