maandag 24 mei 2021

't Is nooit goed

Sylvana Simons beklaagt zich weer eens. Op de oproep voor sollicitanten voor een baantje bij haar partij , bleken enkel 'witte' mensen te reageren. Maar de racistische Sylvana wil enkel zwarte en/of bruine mensen aannemen. Sylvana moet maar de functie-eisen naar beneden bijstellen en wachten tot de gevangenissen hun deuren open gooien.
Wit Rusland (sorry Sylvana, het is niet anders) heeft met een smoes een vliegtuig laten landen om een criticaster van de regering op te pakken. Men reageert daar erg verontwaardigd over. Het ombrengen van mensen met drones schijnt inmiddels normaal te zijn. Of had Wit Rusland het Ryan Air toestel uit de lucht moeten schieten?
Laten we wel zijn, er zijn veel mensen in het buitenland opgepakt door zogenaamde speciale eenheden. Ze zijn uit hun eigen huizen ontvoerd om elders 'berecht' te worden. Dus wat dit geval betreft vind ik het geen uitzondering en het gejammer vanuit de EU onzin. Ik vind het eerder een creatieve oplossing van Wit Rusland. Volgende keer beter opletten, mensen.