donderdag 20 mei 2021

Ouderen opzettelijk genegeerd?

Soms moet ik bepaalde nieuwsberichten meerdere keren lezen. Vanwege mijn gedachte : "Lees ik dit goed?" Zoals de uitspraak van die NAM hotemetoot. Die zei dat slechts 50 huizen aangepakt zouden moeten worden van de resterende 26.000 schadeclaims. Hij meldt ook dat zo'n 13.000 van die claims eerst nog onderzocht moet worden. Dus vraag ik me af : hoe weet je zonder onderzoek dat het er 50 zijn? Of komt er weer zo'n onderzoek, die dan precies op 50 claims uitkomt? Want zo doet de overheid onderzoek; met een vooraf vastgesteld resultaat.
Het gaat er steeds meer op lijken, dat schoolmeester De Jonge c.s. opzettelijk ouderen en mensen met een zwakke gezondheid grote risico's laat lopen. Ze zijn van begin af aan nooit goed beschermd geweest tegen het coronavirus. Het begon al in het voorjaar van 2020. Toen was al bekend welk deel van de bevolkingsgroep het kwetsbaarst is. Daar wezen de berichten uit het zuiden van Europa al op. Toch hoefden verzorgers en verpleegkundigen geen beschermende maatregelen te nemen. Ook de directies van de tehuizen lieten de boel versloffen. Is dat allemaal soms een verborgen onderdeel van het beleid?
Nu blijkt dat in de chaos van het prikken toch ook weer heel veel ouderen en mensen met gezondheidsklachten nog steeds niet ingeënt zijn. Het is net zoals de werkwijze in de Toeslagenaffaire. Weg met al die prutsers! Ze hebben bloed aan de handen.