vrijdag 21 mei 2021

Alles on line

Sinds het coronabeleid is men veel meer achter de computer gaan zitten. Mensen doen nu veel meer on line. Zo wordt niet alleen werk verricht, maar ook lessen gevolgd. Zelf overwoog ik een on line cursus paardrijden. Maar na een proefles is gebleken, dat Fenna niet zo blij met mijn cursus is.😕

Heb ik meer on line inkopen gedaan? Nee, niet echt. Ik had verwacht meer te webshoppen, maar dat viel reuze mee. Het blijft nu eenmaal geld kosten. Komt bij dat ik niet zo'n kopen-kopen-kopen mens ben. Ik ben met weinig tevreden. Dankzij die instelling ben ik financieel ook nooit in een soort afgrond gevallen. Van een hoog naar een laag inkomen terugvallen deed dus niet zoveel pijn.
Criminelen gaan ook steeds meer on line. Er zijn nog veel nieuwsgierige, hebberige, onwetende, goed gelovige en naar een relatie smachtende mensen. Zij betalen de (hoofd)prijs. Zelfs als ik op een beveiligd platform beland ben (met slotje, zoals van de bank of de overheid), controleer ik extra of ik toch niet te maken heb met een kloon van die Home page. Je weet maar nooit. De criminelen wonen tegenwoordig gewoon bij je in. On line.