zaterdag 22 mei 2021

Overkill

Als België al 10.000 man inzet om één terrorist op te sporen, hoe moet het dan als er een oorlog uitbreekt?
Als ik al zwaar gewapende agenten(?) zie die mensen op een terras wegsturen, dan mis ik tanks en artillerie bij het opsporen van de terrorist.

Een bloemlezing uit Vlaamse commentaren, die anders zijn dan de main stream media laten horen. Bedoeld om van beide kanten wat te lezen / horen :

"Een oorlogsheld die is dolgedraaid door een regering, die overbetaalde stromannen als Van Ranst carte blanche hebben gegeven. Dan heb je ook nog de mainstream media die er een boeman van probeert te maken. Hopelijk vinden ze hem nog levend terug!"

"Het mooie is dat op deze video lovende commentaren terug te vinden zijn voor Jurgen, maar als je naar de reacties kijkt op HLN, dan is het overduidelijk dat deze krant enkel reacties met lovende boodschappen voor Marc Van Ranst selecteert om te publiceren, tot hiertoe hebben ze al 42 debielen gevonden (of deze reacties zijn door de media zelf geplaatst)"

"Je wordt getraind om te vechten voor goede doelen . Je wordt een oorlog in gegooid waar je letterlijk bang van wordt. Je komt terug naar je land en de overheid laat je keihard doodvallen. Tja dan kun je dit soort dingen verwachten .Dit krijg je als je maar lang genoeg iemand kapot maakt . Wens dat alles goed komt."

"Hier nog een hoogstandje van Marc van Ranst, zodat mensen kunnen zien op wie die militair wilde gaan jagen."

"Ik ben het helemaal eens met deze man. Jurgen moet zich overgeven en blijven leven en hulp krijgen. Doet ie dat niet wordt ie doodgeschoten. Ik ben het ook eens dat Defensie en de overheid veel meer moet doen aan begeleiding van oorlogsveteranen."