woensdag 23 januari 2019

Achter de computer

ook met de desktop soms last v.e. kater
Onder de vele bezigheden van mij bevindt zich ook 'werk' dat ik achter de computer verricht. Ik heb sinds een paar jaar geen desktop meer, maar enkel een laptop. Ik heb het gebruik van de computer wat gecombineerd met mijn mobiliteit. Dus geen desktop en een laptop (voor vakanties etc.), maar één apparaat, een laptop.
Wat doe ik zoal met de laptop? Ik controleer dagelijks mijn e-mail en mijn agenda. Dat is nodig vanwege de vele contacten die ik heb en vanwege mijn minder goed geheugen. Daarnaast lees ik het nieuws dat niet door de main stream reguliere media gebracht wordt. Zeg maar de andere kant van de verhalen. Dat doe ik omdat de reguliere media onbetrouwbaar en/of subjectief zijn en de waarheid vaak in het midden ligt.
Ik ben ook nog steeds bezig met het opbouwen van fotoalbums. Met name die van de vakanties liggen wat achter. Ik kom er maar nauwelijks aan toe.
mijn eerste eigen laptop (1994)
Naar muziek luisteren is ook een van de dingen die ik achter mijn laptop doe. Net als het raadplegen van bronnen vanwege mijn hobby's en/of interesses. Voor die zaken zit ik vaak op YouTube te koekeloeren en/of te luisteren of lees ik vakinformatie. Afgelopen jaar ben ik nogal druk geweest met het uitzoeken van onze stamboom. Ik heb het lidmaatschap voor slechts een jaar genomen, niet alleen vanwege de kosten maar ook om mijn bezigheden wat te begrenzen. Ik ben er sinds 1 januari j.l. weer van verlost. Haha! Conclusie : we zijn allemaal familie van elkaar.
En dan is er nog dit blog. Als ik dit zo allemaal opschrijf, denk ik : "Ik ben gewoon lekker bezig. Actief en passief."