vrijdag 24 maart 2023

Paniek in de tent

De uitslagen van de verkiezingen hebben het duidelijk aangegeven : De meerderheid van de Nederlanders is tegen het kabinetsbeleid. Klaar. Ik vind dat de kopstukken van de coalitie beter hun biezen pakken. Dan komen hun partijen nog geloofwaardig over. Dus weg met Rutte, Kaag, Hoekstra, Schouten enz. He tis tijd voor een nieuwe politiek. Een menselijker, realistischer en geloofwaardiger aanpak van de problemen. Als CU lid heeft mw. Carola Schouten niets, ik herhaal, niets betekent voor de armen. Wat een christenmens.
Stop eens met dat stikstof verhaal. We zijn er helemaal in vastgelopen. We kunnen weinig tot niets, wat te wijten is aan ambtelijk gedrag. De beschikbare woonruimte wordt aan asielzoekers en vluchtelingen weggegeven. Het zijn nota bene mensen die niets aan ons land hebben bijgedragen en ook nog alles gratis krijgen. Gooi de deuren dicht! De Zorg lig top z'n gat. Room  de grote winsten af en vergoed de slachtoffers van de Toeslagenaffaire en de aardbevingen.
Als dat allemaal gebeurt, interesseert het mij geen bal, welke politieke partij dat doet. Het wordt tijd om aan ons welzijn te gaan werken.
Dus stop met al dat gemekker over 'verloren zetels' en 'hoe nu verder?'. Het roer moet om.