donderdag 30 maart 2023

Crises misbruikt

 Als er sprake is van een crisis zijn er altijd weer politici of andere mensen met een machtspositie, die daar misbruik van (willen) maken. Die mensen proberen dan de macht naar zich toe te trekken. Het concept dat zij hanteren is telkens hetzelfde. Ze passeren de volksvertegenwoordiging, nemen scholen, media, de zorg / medische sector, de wetenschap over en beloven dan het paradijs voor de burgers. Het zal allemaal veel beter worden. Niet alleen voor de mens, ook voor zijn leefomgeving.
Het was niet alleen Hitler die dit concept gebruikte. Ook na de oorlog waren er veel dictators in socialistische landen, als Venezuela, Noord Korea, China, Cuba, Nicaragua enz. gebruikten het concept. Tijdens de coronacrisis was een deel van het concept (mensen via angst tot luisteren dwingen) ook al geactiveerd. Gaat het in die socialistische landen nu zo goed en fijntjes? Welnee! Er is armoede, honger en geen vrijheid meer. De overheden bepalen wat ze wel en niet krijgen.
Interessant is te zien, dat hetzelfde concept weer ingezet wordt. Dit keer door Klaus Schwab. En wie zijn zijn discipelen? Veel westerse politici en zelfs leden van koninklijke huizen. Schwab noemt zijn project De Vierde Revolutie. Je zou kunnen zeggen : na het Derde Rijk wordt er nu gewerkt aan het Vierde Rijk. Schwab zegt herhaaldelijk dat hij blij is dat het WEF in regeringen binnendringt. Hij noemt o.a. Trudeau van Canada.
Om de wereldeconomie beter te ontwikkelen, kijkt Schwab ook naar Afrika. Dat continent barst van de interessante grondstoffen, waarmee de Afrikanen zelf weinig tot niets doen (volgens het WEF). Afrika wordt ook genoemd als het gaat om de overbevolking. De wens van Schwab is om de wereldbevolking te decimeren. Iets wat o.a. Bill Gates ook geregeld ventileert. Waarschijnlijk is dat de reden waarom men zich niet druk maakt over de oversterfte na de corona vaccinaties en de vele gevallen van blijvende ernstige gezondheidsschade, o.a. bij sportmensen.
De bedoeling van het WEF is dat wij niets bezitten en Klaus met zijn vriendjes alles. Dat wij insecten eten en Klaus met al zijn vriendjes aan de biefstuk zitten met ontvoerde kinderen op hun schoot.