woensdag 22 maart 2023

Mijn man is klusser!

Toen wij de aflevering van het tv programma bekeken, kwamen wij telkens tot dezelfde opmerkingen. De meeste gingen over de houding van meneer Dennis. We vonden hem een egoïstisch, naar baasje. Zijn vrouw vinden we veel te terughoudend, te meegaand. Maar misschien passen ze daarom bij elkaar; een baas met zijn slavin. Meneer had goed voor zichzelf gezorgd met zijn gameroom. Zijn vrouw en kinderen kwamen er bekaaid af. Ook tegen de helpende bouwvakkers was Dennis alles behalve fatsoenlijk en dankbaar. Hij deed alsof die mannen medewerkers van hem waren. Wat een botterik, zeg. Brrr! Iemand schreef op een forum een reactie die goed overeenkomt met die van ons  (gekopieerd) : 

".....Ik zal maar niet herhalen wat ik tijdens deze aflevering allemaal zei, maar mijn vrouw was het helemaal met me eens!!! Meneertje had zijn gamemingstation helemaal in picobello orde. Mijns inziens was hij helemaal niet bezig met het welbevinden van zijn vrouw en kinderen. De vrouw oogde hypernerveus en lachte alles weg. Haar emoties waren enorm hoog en meneer haalde het in zijn arrogante, hooghartige kop om nog commentaar te hebben op de ervaren, deskundige hulp van de klussers. Mijn mening: Men had die gamestation direct uit het raam moeten pleuren!!! Kennelijk had hij daar wel geld en tijd voor, maar niet voor vrouw en kinderen. Iemand met zo'n instelling denkt alleen aan zichzelf, het woord begint met een N.......! Die vrouw wordt nooit gelukkig met zo'n man!!!..."

Die game-rommel van Dennis als eerste het raam uitgooien was inderdaad het beste geweest. Om vervolgens van die kamer een slaapkamer voor de dochter te maken. Deze aflevering had net zo goed Help, mijn man is een nare egoïst! kunnen heten. Ze hadden Dennis ook moeten opknappen. 😂