maandag 27 maart 2023

Negatieve effecten

Het streven van woke ouders en docenten om kinderen al vroegtijdig voor te lichten over seks en gender, leidt naar mijn gevoel niet alleen bij weerstand bij de ouders. Ook de betreffende groepen die als onderwerp dienen, zoals homo's, transgenders enz., worden vanuit die weerstand anders, negatiever, bekeken en bejegend. Zelf denk ik dan bijvoorbeeld ook "rot op met je drag queens!"  als ik zie dat kinderen ermee geconfronteerd worden. Terwijl ik in wezen vind, dat als iemand zich zo wil manifesteren onder volwassenen ik dat geen probleem vind. Wat zouden leden van die groepen er zelf van vinden?
Als kinderen eraan toe zijn, dan komen ze met vragen. Die hebben wij steevast eerlijk en open beantwoord. Zonder door te draven, want als ze meer wilden weten, kwamen ze weer met vragen. Het is een ontwikkeling en dus niet een ongewenste confrontatie. Ik bedoel na het eerste antwoord "uit mamma's buik" moeten geen uitgebreide verhalen over seks, standjes, porno enz. gaan volgen.
Er zijn ouders en docenten, die dan erg doordraven. Het gaat steeds meer op een opmars van pedofilie lijken, geleid door woke drammers. Ik moet er niet aan denken dat een leerkracht met zijn vingers aan mij gezeten heeft, met voorlichting als excuus. Aanklagen die gasten!
Het wachten is op een reactie van de kerk. Want de woke mensen zijn immers van mening, dat God fouten maakt. Ik hoorde ook iemand beweren, als zouden mannen ook zwanger kunnen worden. Het is tijd voor de psychiatrie om in te grijpen. Als ik zeg dat ik me een lesbische negerin voel, word ik op z'n minst uitgelachen en anders  opgepakt. Want dat is plots 'anders'. 😂