maandag 13 maart 2023

Onzichtbaar

In Israël wordt al weken geprotesteerd tegen de regering. De regering wil meer macht over de rechtsspraak. No problem, want Israël is geen Polen, waar overigens geen honderdduizenden de straat op gingen om te protesteren.


In Frankrijk gingen een miljoen mensen de straat op om te protesteren tegen hun regering. Vanwege de verhoging van de pensioen leeftijd. In het nieuws komt alleen een staking van de ophaaldiensten voor huisvuil in beeld.


Amerikaanse bommenwerpers hebben geoefend voor een aanval op Iraanse nucleaire bases. Het kan zijn dat die bases niet eens bestaan, maar dat het weer zo'n typisch Amerikaanse kronkel is om een oorlog te beginnen. Ps. Amerika importeert nog steeds Russisch uranium! Vandaar dat Amerika naarstig op zoek is naar alternatieve bronnen. Desnoods via een oorlog dat spul stelen.
"De bewering dat Oekraïne achter de sabotage van Nord Stream zit is een Westers verzinsel", aldus Oekraïners. Oekraïne heeft geen enkel belang bij het economisch treffen en riskeren van stoppen van hulp van zijn 'vrienden'. Aldus geluiden uit Oekraïne. Ach, de valse beweringen komen weer uit de bekende trukendoos van Amerika. Er zal wel weer net zoals met MH17 druk gewerkt worden aan het scenario. CIA tak Bellingcat heeft ongetwijfeld weer heel toevallig telefoongesprekken afgeluisterd van de 'daders'. 😂