zaterdag 27 maart 2021

Wat nu?

Men blijft maar zeuren over corona-besmettingen. Het aantal gevallen stijgt nog steeds. Ik vraag me af wat Rutte c.s. gaan doen wanneer we hier in den lande helemaal niets meer mogen en het RIVM met stijgende cijfers blijft komen. Het is toch een farce?
Gelukkig beginnen steeds meer artsen zich tegen schoolmeester De Jonge te verzetten. Dat deden een aantal ook tegen de Duitsers in de jaren 40. De rest sloot zich gedwee bij de bezetters aan. Zo verschijnen steeds vaker bezwaren van artsen in het nieuws. De Gezondheidsraad heeft De Jonge geadviseerd het Jansen vaccin in te zetten voor oudere en jongere kwetsbare mensen. Maar De Jonge weet beter. De schoolmeester wil enkel

AstraZeneca laten toedienen. Kassa dus.
Wat denk je? Als hier om het Jansen vaccin gevraagd wordt, zegt de huisartsenpraktijk dat je alleen AstraZeneca kan krijgen, "want Jansen krijgen we niet". Ik denk toch dat mensen liever zelf bepalen hoe ze met hun gezondheid willen omgaan en niet een minister of huisarts. Zoals gezegd ik laat eerst maar mijn bloed onderzoeken. Het kan zomaar zijn, dat ik helemaal niet gevaccineerd hoef te worden. Het kost wel geld, maar dat liever dan rücksichtslos prikken. Ik krijg er ook een verklaring van. Geen zegels. Ik herhaal het maar : vaccinatie beschermt alleen mezelf. Ik kan als gevaccineerde zelf nog besmet raken en anderen nog steeds besmetten. Dat zijn geen uitspraken van een schoolmeester en zijn RIVM schapen, maar van andere deskundigen.