zaterdag 27 maart 2021

Verkeerde grappen

Ik mag dan een humoristische inslag hebben, maar niet iedereen stelt mijn humor op prijs. Soms gaat men ermee aan de haal, om mij in een kwaaddaglicht te zetten. Maar daar word ik echt niet bruiner of zwarter van. Haha! Ze doen maar. Een tijd geleden meende ik te mogen voortborduren op grappen die iemand maakte over homo's tegen een ander. Tijdens dat grolmoment speelde ik in op het feit dat iemand een handdoek met regenboogmotief buiten had opgehangen. Dus zei ik lachend : "Je mag dan uit de kast gekomen zijn, vlaggen hoeft niet."
Nou, iemand ging met mijn opmerking aan de haal en bracht hem bij de 'vlagger' als zijnde een serieuze uiting, een belediging aan zijn adres. De 'vlagger' reageerde boos. Ik heb nog geprobeerd de zaak uit te leggen en te sussen. Maar zonder effect. Erger, ik werd door de 'vlagger' bedreigd. Later begreep ik , dat die 'vlagger' al sinds geruime tijd twijfelt aan zijn geaardheid.
Een mopje over een dronkaard viel ook verkeer. Een van de toehoorders was verslaafd geweest aan de alcohol. Ach, het kan nu eenmaal gebeuren dat ik iets zeg zonder te weten van hoe of wat. Zelf is het mij ook diverse keren overkomen. Maar om daar nou boos over te worden. The Joker :