woensdag 17 maart 2021

Verkiezingen -2-

Zit ik gisteren met mijn duffe en vergeetachtig hoofd te roepen : "Morgen ga ik stemmen." Gelukkig zat er nog iemand naast me die wel helder van geest is. Ze zei droogjes : "Jij mag niet naar het stembureau, want jij bent verkouden!" Oeps, ik moet mijn lieve schat dus machtigen om te gaan stemmen. Ik heb me de rest van de avond, nacht en dit stukje ochtend heel braaf gedragen. Anders maakt ze misschien een ander vakje rood op mijn stembiljet. Haha! Nee hoor, zo is ze niet. Ik heb het volste vertrouwen in haar. Van mij mag ze ook hetzelfde vakje rood maken als op haar eigen biljet.
Ik las overigens dat Rutte de PVV van Wilders verweet enkel langs de zijlijn te staan roepen. Rutte vergeet dat hij en andere partijen al voor de verkiezingen in voorgaande jaren Wilders aan de zijlijn gezet hebben.
Een medewerker van een stembureau liet weten alle uitgebrachte stemmen op de PVV en/of FvD ongeldig te zullen gaan maken. Crimineel gedrag, men schaamt zich er tegenwoordig helemaal niet meer voor. Het is een publiek geheim, dat ook hier in ons land geknoeid wordt met het tellen van de stemmen.