zondag 21 maart 2021

Interessante fragmenten

Zoals je weet volg ik ook series over Ufo's. Ik raakte al op jonge leeftijd geïnteresseerd in het verschijnsel. In de series die ik volg, hoor en zie ik soms kwesties die mij aan andere gebeurtenissen doen denken.
Zo zei een Amerikaanse wetenschapper, dat de Amerikaanse spionage satellieten ufo's boven Rusland kon zien. Hij vertelde dat zo tussen neus en lippen door, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Ik dacht gelijk aan de MH17. Die hadden de Amerikanen eerst ook op satellietbeelden, maar opeens niet.
In een douaneserie werd de post uit het buitenland gecontroleerd op met name de smokkel van drugs. Zegt een van de controleurs aan de lopende band : "Dit is een zending uit Nederland. Die moeten we extra goed controleren." Het resultaat laat zich raden.
In een zaak over een vermist tienermeisje dook zowaar de band Golden Earring op. Het meisje scheen een tijdje als groupie met de in Amerika toerende Haagse band opgetrokken te zijn sinds haar verdwijning.
Het feit dat het verschijnsel ufo vaak wordt afgedaan met de opmerking dat het hersenspinsels zouden zijn of natuurlijke verschijnselen, heeft direct te maken met het aspect van veiligheid. Steeds vaker zijn ufo's wel met het blote oog te zien, maar niet op de militaire radars. De beveiliging van een land als Amerika en/of Rusland kan natuurlijk niet als 'beperkt' gekwalificeerd worden. Vandaar dat veel mensen die ufo's hebben waargenomen, voor gek zijn verklaard. Vreemd genoeg concentreert men zich wel op Mars. Maar het 'gevaar' zit veel dichterbij dan menigeen denkt. Vooral omdat relatief veel ufo's bij militaire bases, schepen en raketinstallaties gesignaleerd worden.
Tot slot een stukje video dat waarschijnlijk in landen als Rusland, China, Iran en Noord Korea miljoenen keren bekeken zal worden : een zich fit voordoende Amerikaanse president op een vliegtuigtrap. Ofwel een omhoog gevallen president.