dinsdag 23 maart 2021

Betaald lobby werk

AstraZeneca heeft in opdracht van EMA na een eigen onderzoek geconcludeerd, dat haar 'vaccin' 100% veilig is. Ja hoor, het zal niet zo zijn. Daar gaat de slager weer die zijn eigen vlees keurt. Volgens meer onafhankelijke deskundigen is dat 'vaccin' minder veilig dan beweerd wordt. Waarom is die derde spuit tegen trombose dan nodig? Je moet het wel tijdig melden, bijvoorbeeld als je hart plots stilstaat of wanneer je een bloedprop in je hersens voelt (??), want dan pas kan je die derde spuit krijgen. Dat medicijn werkt namelijk niet preventief, maar correctief. Wat anders : Ramadan of niet, je mag toch maar met één persoon op visite gaan?
Veel politici nemen hun beslissingen niet op basis van wat hun achterban wil. Ze laten zich door anderen, politieke buitenstaanders, in de wandelgangen beïnvloeden. Dat gaat vaak gepaard met 'wederdiensten' die uiteraard financieel interessant zijn. Het is een publiek geheim dat dit gebeurt. Alleen meneer Piet Omtzigt van het CDA heeft zich daar een keer openlijk over uitgesproken, toen hij als een ware klokkenluider uit de school klapte over de dames en heren politici in het Haagse. Omdat Omtzigt geen lijsttrekker mocht worden, verloor het CDA veel stemmen.
In een land als Amerika is het helemaal erg. Daar trekken de miljardairs aan de touwtjes van de trekpop-politici en de dito president.