dinsdag 30 maart 2021

De lijst van Wappie Willem

Ze mogen mij dan in het hokje van de Wappies stoppen, maar dat doet mij niets. Ik ben nooit iemand geweest die klakkeloos iets van anderen aanneemt. Die tijd ligt ver achter mij. De nieuwe generaties hebben merkbaar minder kennis van zaken. Dus moet ik zelf op onderzoek gaan. Ik luister van het coronavirus betreft niet alleen naar de overheid, maar ook naar andere deskundigen. Wat mijn gezondheid betreft, ga ik natuurlijk niet als voormalig kantoorpik zelf dingen lopen verzinnen of adviezen van een schoolmeester opvolgen. Nee, ik probeer wat mijn gezondheid betreft eerst het hele 'verhaal' boven water te krijgen en pas dan oordeel ik, neem ik een besluit. Ik heb gedurende langere tijd e.e.a. op papier gezet.
Tot op heden zijn mijn corona-bevindingen correct gebleken :

1. De 'vaccins' zijn geen vaccins zoals die tot voor kort bekend waren.
2. De 'vaccins' zijn experimentele medicijnen, die volgens een heel andere, compleet nieuwe techniek (ook wel programmering van het weerstandsmechanisme genoemd) werken.
3. De 'vaccins' zijn niet volledig getest. Mensen die zich ermee laten inspuiten doen mee aan een experiment. Vooral de effecten op langere termijn en in veel andere gezondheidssituaties van mensen zijn onbekend.
4. De bijwerkingen zijn erg verschillend; van geen en ziek worden tot overlijden. Bijwerkingen worden verzwegen, om zoveel mogelijk mensen entingen te laten zetten.
5. Voor een ernstige bijwerking (bloedproppen) is een derde enting nodig. Maar die kan pas gezet worden als er van bloedproppen sprake is (correctief prikken).
6. Het zgn Britse variant van Covid-19 is niet gevaarlijker dan het gewone (was dus ordinaire bangmakerij).
7. Mensen die immuun zijn of reeds antistoffen hebben, moeten zich niet laten inenten. Er zijn artsen die stellen dat het zelfs gevaarlijk is, om het dan toch te doen. Dus laat ik eerst mijn bloed onderzoeken.
8. Mondkapjes helpen in zeer beperkte mate en kunnen zelfs schadelijk zijn voor mijn eigen gezondheid (ik heb copd).
9. Mijn lichaam moet de kans krijgen om op natuurlijke wijze te reageren op het coronavirus, zodat mijn weerstand 'bijgewerkt' kan worden.
10. Mensen die gevaccineerd zijn kunnen alsnog besmet raken en anderen besmetten. Ergo : vaccineren beschermt alleen jezelf. Sorry opa en al die anderen!
11. Vaccineren mag niet verplicht worden (grondwet / - recht)
12. Weigering van vaccinatie mag niet leiden tot maatschappelijke uitsluiting.
13. Het 'vaccin' in tegenstelling tot eerdere antigriepvaccins ontstaan binnen en wordt verspreid via een verdienmodel (m.u.v. Johnson / Jansen).
14. Minister De Jonge verspreidt geregeld nepnieuws. Ik moet zijn uitspraken altijd toetsen.
15. De agressieve en neerbuigende manier waarop de overheid 'tegenstanders' / andersdenkenden te lijf gaat is enkel een bevestiging van mijn bevindingen : er worden te veel onwaarheden en/of onvolledigheden  verspreid met angst als gevolg. Vaak gaat het meer om gehoorzaam zijn aan de overheid

Punt 11 en 12 zijn op EU niveau vastgelegd; dus zal Rutte wel weer met een inlegvelletje komen. Het bedrijf AstraZeneca heeft een slechte reputatie. Toch worden velen of voelen ze zich 'gedwongen' dit medicijn te nemen, omdat een andere keuze leidt tot langer wachten en wellicht nooit krijgen, vanwege het verdienmodel / commercieel belang.
Dus ja, ik ben gelukkig een Wappie. Iemand die niet slaafs zijn eigen gezondheid op het spel laat zetten door de overheid en hen die gedreven worden door macht, eigenbelang en/of geld. Zoals dat ooit gebeurde met de atoomproeven (straling zou niet schadelijk zijn, dus moesten militairen verplicht naar de explosie kijken), het gebruik van bepaalde chemicaliƫn (Defensie), diesel als brandstof was schoon, asbest was ongevaarlijk, aardgas was schoon en geen aardbevingen veroorzaken enz. Zo zal het ook wel met deze nieuwe techniek gaan.