maandag 15 maart 2021

Niet welkom

De tandartsassistente heeft mij vanmorgen vroeg gebeld. Ze zei dat ik vanwege mijn neusverkoudheid niet welkom ben. Ik heb niet zitten tieren en razen door de telefoon, want ik heb voor de weigering alle begrip. We hebben samen in alle rust een nieuwe afspraak gemaakt. Die is overigens pas eind april. Het is niet anders.
Ik kreeg wel een vreemde bevestiging van de nieuwe afspraak. Die luidde (ik citeer) : "Uw afspraken zijn op 15 maart 2021 om 14.00 uur en op vrijdag 30 april om 11.00 uur." Maar ach, het is maandag en het was vroeg.

oud zeer oud
Als 70+ er mag ik al vandaag mijn stem uitbrengen. Ik moet daarvoor wel een eind uit de buurt zijn. De locatie is een soort gymzaal. Ik ken de plaats en weet dus, dat je daar niet met de auto kunt komen. Vanaf de parkeerplaats moet je nog wel een stuk wandelen. Helemaal als er meer mensen komen om hun stem uit te brengen. Niet echt handig voor de zwakkeren onder ons. We mogen onze stem ook delegeren, maar er even uit zijn is wel zo leuk. Misschien ben ik wat voorbarig met mijn kritiek en rijdt er een golfkarretje heen en weer. Of schat ik het empathisch vermogen van de organisatie nu te hoog in?