donderdag 19 februari 2015

DHZ-zeurpieten

Er zijn mensen die al dan niet via internet goedkoop spul aanschaffen. Bijvoorbeeld een cv ketel, een mooie wastafel- of keukenkraan, een inbouw toilet of oven. Vervolgens gaan ze op zoek naar iemand die het 'lekker goedkoop spul' voor hen installeert. Tot dan niets aan het handje. Tenzij het krom getrokken hout is.
Maar als er problemen zijn, gebeurt het : ze bellen de monteur die de boel geïnstalleerd heeft! Haha! De cv ketel, kraan, wc enz. vertoont namelijk kuren. Of wel : het goedkope spul blijkt niet goed te werken. In plaats van terug te keren naar het internet of de bouwmarkt, belt men de monteur.
Beste mensen, als die goedkope spulletjes kuren vertonen, ga dan terug naar de verkoper. En ga dan niet degene lastigvallen, die de boel op jouw verzoek voor je heeft geïnstalleerd! Die heeft toch zeker geen garantie op die spullen gegeven? Hooguit op de montage / installatie. DHZ staat voor Doe Het Zelf. En als je dat niet kan vanwege twee linker handen, laat dan een deskundige alles leveren en installeren. Als er dan wat aan de hand is, mag je hem altijd bellen.