woensdag 3 december 2014

Lekker opruimen!


Netjes toch?
Wat is er nou mooier dan opruimen? Als je het goed doet, heb je echt eer van je werk. Vandaag zijn we deze week voor de tweede keer in de loods van zoon Ben bezig geweest. De hard werkende zzp'er heeft nauwelijks tijd om zijn loods wat bij te houden. Aan het eind van de drukke week is het vaak de bus vlug leegruimen om lekker van het welverdiende weekend te gaan genieten. Maar gelukkig is daar nog die Muttie und Vatie! In overleg met Ben (waar wil je wat hebben?) zijn we aan de slag gegaan.
Het was soms wat creatieve oplossingen dan wel constructies bedenken, om de doelstellingen te halen. We hebben een deel van de windsurf-uitrusting aan de muur boven het trapgat gehangen. Daarvoor moest ik wel even een tijdelijk vloertje leggen (foto). Eigenlijk is er een zee van ruimte, maar je moet die op een doordachte manier benutten.
hoe ouder, hoe gekker
Ook de rollen met allerlei slangen hebben een eigen, overzichtelijke plek gekregen. Gaandeweg begonnen onze neusgaten vol te lopen met stof. Dat heb je nu eenmaal in zo'n loods.
Nog even en dan is het jaar 2014 voorbij. De voorraden moeten geteld worden. Tja, dat deden we in de motorzaak elke maand. We maken er gewoon weer een gezellige bezigheid van. Dus wie tot 10 kan tellen en dat de hele dag wil doen, is welkom!