dinsdag 23 december 2014

God is oké

Maar veel van Zijn fans zijn om te huilen. Hun leiders maken een God van liefde tot een van haat, moord en doodslag. Ze zijn niet intelligent genoeg te beseffen dat ze dat ze in feite fans zijn van de duivel. Er zijn ook nog volgelingen. Mensen die klakkeloos achter hen aan hobbelen. Ik heb altijd gedacht dat autoverkopers en politici de grootste leugenaars waren. Maar vlak de geestelijke leiders niet uit. Op het internet zou men ze 'catfish' noemen : bedriegers met mooie verhalen.

zelfs dat mag niet
In Amerika is een aantal politieagenten doodgeschoten. Tja, dat krijg je ervan : Wie met het zwaard omgaat, of : wie wind zaait. De vakbond is boos op de burgemeester van New York. Lekker gemakkelijk : geef anderen maar weer de schuld. Een grondig en onafhankelijk onderzoek eisen naar de schietpartijen en onmenselijke behandeling van arrestanten, dat zou de vakbond moeten eisen. Ook bij de politie bevinden zich  nare mensen. Veel wangedrag is weliswaar gefilmd, maar zo'n blanke officier van Justitie en/of rechter heeft niets met die zwarte beelden.


Geert Wilders van de PVV wordt dus voor de rechter gedaagd. Er is hier weliswaar vrijheid van meningsuiting, maar dat is sterk persoon gebonden. Een of andere agressieve geestelijke mag hier heel veel zeggen. Zelfs boodschappen die haat uitstralen. Hij wordt gewoon uitgenodigd en is welkom. Maar wie kritiek heeft op het immigratiebeleid, is de klos. Zeker als je probleemgroeperingen benoemt. Dus die criminele, steun trekkende k#timmigranten mogen blijven en een jongetje van 14 die hier volledig ingeburgerd is en een schoolopleiding volgt moet per se weg.

Nederland doet wel meer vreemde dingen. Ons land geeft miljarden weg aan andere landen en/of buitenlandse groeperingen. Ze voldoen telkens weer aan een en hetzelfde criterium : een zielige bodemloze put. De problemen in eigen land bestrijden we door met de pet langs deuren te leuren. En o wee als je daaraan niet meedoet. Miljoenen hebben een emmer ijswater over zich heen gegooid. Pas dan kan je volgens hen anderen helpen. Gek volk. Ik zou zeggen : kijk eens goed om je heen. Er is heel wat mis met de mensen. Maar God is oké.