woensdag 27 september 2023

Wat een blamage

Eigenlijk zou men alle aanwezigen in het Canadees parlement die voor de nazi veteraan hebben staan applaudisseren aan de schandpaal moeten nagelen. Er was dus niemand kritisch genoeg om even de naam van de Oekraïense gast te onderzoeken. De hele dag lopen die schapen met die telefoon in de hand en dan dit. Justin Trudeau riep nog zo : "Wie Oekraïne niet steunt is een nazi!"  😂😂Vertrouw de overheid? Niet dus.
Na de val van de Sovjet Unie is in Oekraïne het nazisme weer opgebloeid. Het werd al die tijd door Moskou verboden vanwege WO2. Maar sinds de val is Oekraïne weer een nazi staat geworden. Afgezien van de corruptie, de illegale wapenhandel, de witwas praktijken en mensen- / kinderhandel, hebben we ook te maken met nazi's. En dat land wordt vrolijk en intensief gesteund door landen die zelf onder de nazi's zwaar geleden hebben. Aangevoerd door Amerika. Want het is Amerika die de grootste belangen heeft in Oekraïne. Zowel op economisch (inclusief energiebronnen) als militair gebied. Met daarbij de bio labs. Het komt erg dom en hypocriet over als Duitsland (Scholl) beweert dat er geen bio labs in Oekraïne zijn, terwijl Amerika dat al eerder officieel (onder ede verklaard) heeft toegegeven.
In die labs worden virussen ontwikkeld voor oorlogvoering. Naar zeggen is/was men daar een virus aan het ontwikkelen, dat alleen dodelijk zou zijn voor mensen met een Oost-Europees DNA. Het zou gebruikt gaan worden om Rusland aan te vallen. In Oekraïne tiert het nazisme welig.