dinsdag 19 september 2023

Onder het bed

Zo, de Matrix is ook weer schoon. Wat een werk! Ondanks het speciale kleed op de achterbank, komen er toch haren van Fenna op de bank terecht. Maar goed. Het uitstapje is nu echt afgerond.
Tijdens het verblijf bij de Drunense Duinen, kroop ik een keer onder ons bed. Dat hoefde niet in de tijgersluipgang, want ons bed bevindt zich op 70 cm hoogte.😀 Toen ik daar met een zaklamp wat rondkeek, herinnerde ik me de bouw van dat vast bed. Ik heb destijds de poten en steunen met slechts een enkele schroef vastgezet. De gedachte was toen, dat er misschien nog wat veranderd moest worden en ik geen zin had in overbodige gaten in de vloer. Maar er is in wezen onder het bed niets veranderd. Toen ik later in de loods met het oud ijzer bezig was, viel mij iets te binnen. Ik zag stukken rond en vierkant aluminium profiel staan; restanten. Ik dacht : "Die zijn aanzienlijk lichter dan het balkhout, dat ik voor de poten gebruikt heb!" Ik ben van plan de balkjes (7x4 cm) te gaan vervangen door het aluminium profiel. Dan kan ik ze gelijk definitief plaatsen.
De ruimte onder het bed bevalt ons ook prima. We hebben daar drie bagagebakken op wieltjes staan. Die rollen we er met gemak in en uit. Als de bagage eruit is gehaald, verdwijnt daar o.a. omwikkeld met een doek de tv in.
Afgelopen dagen hebben we geconcludeerd, dat we niet alleen tevreden zijn met de inrichting, maar ook met het transport. Vanwege het beperkt laadvermogen, gaat de bagage in de auto mee. Dankzij de nieuwe tent is de dakkoffer eigenlijk overbodig geworden. We hebben beiden geen schoonmoeder meer, dus die koffer kan ook weg. 😂