maandag 18 september 2023

Bijna droog

Dit keer hebben we de voortent niet droog binnengehaald. We hebben hem tot vanmorgen laten hangen. Hij was wel wat nat vanwege de regen en de dauw. Ik heb hem met een doek wat gedroogd en daarna hebben we de tent uit de rail getrokken en hem in een grote plastic zak gedaan. Ja, ja, wij hebben aardig wat ervaring opgedaan met dit soort tenten.
Tijdens het reisklaar maken raakten we in gesprek met onze buren. Het was een omgekeerd stel vergeleken met ons. Ik bedoel : zij is Indisch en hij Nederlands. Ik heb vrij lang met haar gesproken. Het ging over van alles en nog wat. Gek genoeg is er geen woord gerept over eten!😅 Wij hebben ook geen lekkere geurtjes mogen ruiken. Er kwam niet eens trassie- en/of knoflook lucht uit hun caravan.
Via de A27 zijn we zonder files onderweg tegen te komen, naar huis gereden. Met de caravan aan de trekhaak mag ik max. 90 km/uur rijden. Dat hebben ze ooit bedacht om vrachtverkeer niet te hinderen. Maar met 90 km/uur werden we gewoon door vrachtwagens ingehaald.
Thuis hebben we de tent uit de zak gehaald en hem alsnog te drogen gehangen in de zon. Ook weer een voordeel van een kleinere voortent. Omdat ie al bijna droog was, konden we hem vrij snel op de goede manier opvouwen en opbergen. Na een uur was alles weer opgeruimd en heb ik de hut naar z'n slaapplaats gereden. Morgen ga ik als eerste de Matrix onder handen nemen. Die ziet er niet uit. Alsof we in een woestijn gekampeerd hebben.