dinsdag 26 september 2023

Hypocriet ICJ

Weer gaan er verhalen rond over oorlogsmisdaden begaan door Rusland. Wie ook het onafhankelijk nieuws leest, weest dat van Oekraïense kant ook oorlogsmisdaden begaan worden. Zelfs tegen de eigen landgenoten. Maar daarover zwijgt de gekochte media. Eerdere publicaties daarover van bekende instanties voor mensenrechten worden gecensureerd.
Tussen 2014 en 2022 heeft Oekraïne structureel oorlogsmisdaden begaan tegen nota bene eigen burgers. Die kwamen in eerste instantie kort in het nieuws, maar verstomden na de door de VS georkestreerde coup.
Ook de oorlogsmisdaden van Amerika, Engeland, de NAVO en ja ook die van ons eigen landje komen nauwelijks in het nieuws. Waarom hebben de mensen in het voormalig Joegoslavië zo'n hekel aan ons en aan de NAVO? Wegens begane oorlogsmisdaden. En dan zijn er nog al die landen die ongevraagd gebombardeerd en/of binnen gevallen zijn. Er zijn sinds 1945 miljoenen burgers omgekomen vanwege de 'democratisering'. De democratie is voor velen een demon geworden.
Het ICJ wil geen onderzoek doen naar misdaden begaan door westerse landen. Amerika wil niets te maken hebben met het ICJ, maar de klachten van dit moorddadig land worden wel gehonoreerd. Ook de klachten tegen Israël worden niet gehonoreerd. Het ICJ is een hypocriete instelling die klassenjustitie hanteert. Weg ermee! Dit was het nieuws in 2015 over de oorlog in Oekraïne :