donderdag 28 september 2023

Interessant

 Theorie controle krijgen over de bevolking

Naar zeggen kunnen alleen Rusland en/of China ons verlossen van de EU en het WEF. De omvang van de elite lijkt me niet groot vergeleken met de wereldbevolking. Het verwijderen van deze rotte plek in de aardbol zal dan ook een fluitje van een cent moeten zijn.
De EU rammelt aan veel kanten en doet net alsof het allemaal zo goed gaat. Het zal niet lang meer duren, voordat het Westen zowel economisch als cultureel totaal ineengestort zal zijn. Dat komt met name door de niet in te dammen stroom mensen uit Afrika. In een aantal EU lidstaten vinden steeds vaker plunderingen plaats, is de criminaliteit hard gestegen en worden inwoners op klaarlichte dag door migranten belaagd. Veel steden kennen de zogenaamde no-go wijken / gebieden, omdat daar de criminelen de baas zijn. Ook ons landje kent dergelijke ontwikkelingen.
Volgens bovenstaande theorie is dit alles een ingrediënt bedoeld, om de bevolking te desoriënteren. Om de bevolking voor te bereiden op een totale omslag. Kritiek en/of een afwijkende mening dan die van de politiek wordt alsmaar minder geaccepteerd. Demonstraties die de politiek ondersteunen ondervinden nauwelijks weerstand bij de overheden. Nederland is een dictatuur aan het worden. Veel politieke maatregelen duiden op het willen wegvagen van de middenklasse en onder controle brengen van het volk. Vooral de politiek in Canada onderbouwt deze theorie, die door het WEF gehanteerd wordt. Trudeau en Rutte / Kaag worden beschouwd als de beste leerlingen van Klaus Schwab. Het overgrote deel van Canada heeft een hekel aan Trudeau en toch zit ie er. Net zoals Mark Rutte, trekt ook hij zich niets aan van de wil van de Canadezen. Maar er is hoop.