vrijdag 22 september 2023

Uit het nieuws

De politie staat toe, dat mensen die politiek correct demonstreren, de wet mogen overtreden. Onder het mom van recht op demonstratie. Dat recht was niet van toepassing voor de boeren en de mensen die het oneens zijn met de politiek. Hieruit concludeer ik, dat ook Justitie door de politiek gekocht is en klassenjustitie toepast. Dag, democratie.
Als Donald Trump weer president wordt, zal hij de grootse exodus ter wereld organiseren. Tenminste, dat is een van zijn beloftes. Wie gaat hier een exodus organiseren?
Nu Rusland geen westerse auto's meer krijgt, is China auto's aan Rusland gaan leveren. Grappig, want China wordt door de maatregelen van het Westen alsmaar economisch sterker. Terwijl de Chinese economie juist als bedreigend voor de Westerse beschouwd wordt. Alleen al daarom overweegt Amerika een oorlog in Azië. China heeft onlangs een gigantische order voor Duitse auto's afgezegd.
Het Westen probeert India te paaien. Dat land gaat ook een economische dreiging worden voor het Westen. Net zoals China. Komt bij dat India goede betrekkingen onderhoud met Rusland. Dat land was het enige dat India steunde ten tijde van de Pakistaanse kwestie. Het Westen koos toen voor Pakistan.