zondag 17 september 2023

Van het oostfront

Het zal niet weer iemand uit Duitsland zijn, die oorlogstaal uitkraamt. Dit keer is het Ursula vond der Leyen. Zij wil een Europees leger om tegen Rusland te vechten. Ik zou zeggen : "Wie melden zich aan voor de Russische vleesmolen? De zich terugtrekkende Oekraïense troepen worden genadeloos afgeslacht. Ruslands streven was ook het uitschakelen van het nazi-leger van zijn corrupte buurman.
De EU /  Von der Leyen heeft weer iets nieuws bedacht : "Russische burgers beroven van hun bezittingen. Auto's, telefoons enz. worden in beslag genomen." Het is allemaal paniekvoetbal van de EU.
De Russen zijn militair noch economisch te verslaan. Dat leidt tot frustraties en paniek in het Westen. Naar mijn weten (gebaseerd op onafhankelijke deskundigen) willen de Russen helemaal niet Europa veroveren. Dat is een gedachtespinsel van landen in de zin van : zoals de waard (Amerika / het Westen) is. Het valt onder propaganda. Rusland heeft meer belang bij een goede buur.
De VS is bezig om raketten met kernkoppen in gereedheid te brengen. Ik hoop niet dat ze ooit gebruikt gaan worden. Maar met Amerika weet je het nooit. Dat land offert vrolijk z'n eigen burgers op als het erom spant. Zelf blijf ik hopen dat bij een eventuele kernoorlog, Amerika als A-target zal dienen. Daar huist het duivels kwaad. Als dat kwaad vernietigd is, zal de EU zich als een verdwaald lammetje gaan gedragen.
Zelensky heeft weer een leugen gelanceerd om de Russen zwart te maken. Een raket trof in september j.l. een markt. Zelensky sprak toen over een S-300 raket. In Rusland moest men erom lachen. Immers, zo'n raket is bedoeld voor luchtdoelen en niet voor gronddoelen. Een raket trof in september j.l. een markt, waarbij veel burgers het leven lieten. Lokale Oekraïense bestuurders zwijgen over het incident.
Zelensky is naar Amerika om nieuwe zelfmoord opdrachten van Biden te ontvangen. Biden heeft onlangs te kennen gegeven, dat Oekraïne niet bij de NAVO gehaald zal worden. De Amerikanen zien graag dat de Krim veroverd gaat worden. Dat weten de Russen ook. Wat de Russen weten, gaat echt niet gebeuren. De Krim is militair gezien een veel te belangrijke locatie voor de Russen.