donderdag 14 september 2023

Duivelse ideeën

voor de dictatuur gestemd
Bill Gates verkondigde glimlachend en merkbaar in zijn nopjes de volgende epidemie. De spuiten liggen al klaar. Waarom gooien wereldleiders dit heerschap niet in de gevangenis? Omdat veel leiders van de westerse wereld om dezelfde man heen draaien als Bill Gates, namelijk Klaus Schwab.
Gates wil de wereldbevolking decimeren. Daarom is hij als niet-viroloog of chemicus maar wel als multibiljonair in staat dit te doen : gekocht politiek beleid. Hij heeft veel politici, bedrijven en instellingen op- en anders omgekocht, zodat hij niet gehinderd zal worden. Er is een elite ontstaan, die zich als een God gedraagt. Citaat : "Wie niet naar ons luisteren wil, zal gedood worden", aldus een zeer rijk lid van de club van Schwab.
Het doet mij deugd in nota bene een Nederlands ochtendblad te lezen, dat het uitkopen van de stikstof piekbelasters nauwelijks invloed zal hebben op het milieu. Het is de conclusie na een universitair onderzoek te Amsterdam. Het begint zo langzaam aan duidelijk te worden, dat het klimaat- / stikstofverhaal een opgeblazen sprookje is. Naar mijn idee heeft het meer te maken met de dubbele agenda die Den Haag voert. Daar wordt beleid (ook dat van het c-viru) gemaakt, dat aansluit op de plannen en ideeën van het WEF. Iets wat door de nazi nazaat Klaus Schwab zelf in al zijn arrogantie met de nodige misplaatste trots gewoon gezegd wordt. Een van de vaccin ontwikkelaars heeft toegegeven dat voor de mRNA vaccins foetussen gebruikt zijn/ worden van baby's van 3 maanden! Miskramen en aborteren vormen hiervoor de bronnen.
Is het iemand weleens opgevallen dat nota bene onder de VVD de afgelopen jaren de censuur ontstaan is en dat mensen met de juiste kennis monddood gemaakt worden? Volks Verlakkerij en Demagogie. Wat ik ook niet mag vergeten is dat mensen als Omtzigt en Keijzer het CDA in de genen hebben. Ze hebben heel lang in die omgeving verkeerd en zich publiekelijk weinig kritisch uitgelaten.