woensdag 15 mei 2019

Leugenaar Mark Rutte

Kijkend naar het nieuws zag ik onze nationale Pinokkio weer in beeld verschijnen. Rutte wil een debat aangaan met Thierry Baudet, want zo zei hij "Baudet vertelt leugens over de EU...". Voor wie het niet weet / begrijpt : er staan weer verkiezingen voor de deur. Dit keer voor het Europees parlement. Rutte probeert met zijn retoriek en beschuldigingen de FvD zwart te maken.

Leugenaar Rutte daagde zelfs Baudet uit voor een discussie. Nou, die kan zelfs ik van Rutte winnen. Ik hoef enkel de uitspraken van Rutte te citeren om zijn leugens en die van de VVD aan te geven. En dan zijn houding ten opzichte van de EU, die ik als slaafs ervaar. Ik zou hem verwijten uit te zijn op een mooie baan in Brussel, vanwege de manier waarop hij onze soevereiniteit afbreekt ten gunste van de EU en zichzelf. Samenwerken is nodig, maar niet op zo'n manier.
Ik zou hem vragen hoeveel vluchtelingen hij in huis opgenomen heeft en of ie ook zijn voordeur wagenwijd open laat staan. En of ie het moreel verantwoord vindt om z'n eigen, vaak arme mensen te passeren en de voorkeur geeft aan vreemdelingen. En het verraad dat ie heeft gepleegd met het referendum over Oekraïne. Waarom hij nog steeds de openstaande vragen in het MH17 rapport niet beantwoord heeft en waarom hij voordat enig onderzoek heeft plaatsgevonden samen met zijn vriendjes heel snel naar Rusland wees.
We zouden er dit jaar toch allemaal op vooruitgaan? De kosten rijzen de pan uit en worden nog hoger dan geraamd, terwijl de lonen en pensioenen stilstaan
Ik ben ook benieuwd waarom hij bedrijven zo beschermd, met gevolg dat de belastingdruk op de mensen vergroot is. En dan geen genoegen nemen met de drogreden : anders gaan bedrijven weg. Want dat is ook weer een leugen. Net zoals het klimaatverhaal, waarin de echte grote vervuilers uit de wind gehouden worden.
Baudet hoeft het niet eens over de EU of een Nexit te hebben. Er zijn meer dan genoeg onderwerpen, die aantonen dat de VVD i.c. Rutte lak heeft aan ons en zich hult in leugens en kiezersbedrog.
De verwijzing naar de Brexit slaat ook nergens op. Ook daar zit een soort mevrouw Rutte, die tegen haar zin in uit de EU moet stappen. Dus gaat ze lekker dwarsliggen, de boel oprekken en proberen een Brexit te voorkomen. Ook tegen de zin van het Britse volk in.
Ik zie uit naar het debat, waarin Baudet Rutte met zijn VVD naar de slachtbank zal leiden. Net zoals Rutte dat met menige Nederlander doet / gedaan heeft. Als ik Rutte was, had ik de FvD nooit uitgedaagd. Baudet kan ter afsluiting van het debat zeggen, dat hij geen woord geloofd van datgene wat Rutte net allemaal beweerd heeft. Rutte staat nu eenmaal bekend om zijn leugens.