zaterdag 16 februari 2019

Vroeg op

zondagochtend ontbijt
Vanmorgen was ik na een zeer vaste nachtrust al rond 08.15 uur in de supermarkt. Fenna wist niet wat haar overkwam, toen ik zei dat ze moest oppassen omdat ik een boodschap ging doen. De woorden oppassen en boodschap kent ze heel goed.
Waarom zo vroeg? Gisteren was de bak met vers gebakken croissants in de supermarkt leeg. Dus daarom. 's Morgens eten we geregeld (dus niet altijd) een croissantje als ontbijt. Croissant met een kop koffie om de dag te starten. Maar vanmorgen zat ik zonder ontbijt dus eerst op de fiets.
Wat was het rustig daar, zeg! Heerlijk. Ik was dus ook weer zo vertrokken. Ik kom altijd gericht boodschappen doen. Rondkijken doe ik alleen als ik meer producten moet kopen, maar mijn lijstje vergeten ben. Haha! Ik begrijp best wel, dat veel mensen impulsieve aankopen doen. Als ik met een nog lege maag daar rondloop, dan krijg ik ook de neiging naar veel andere (lekkere) producten te gaan kijken. Nee, kopen doe ik ze niet. Zoveel zelfdiscipline heb ik dan nog wel. Vanmorgen was er dus weer een ontbijt met een warme croissant. Nadat ik alsnog Fenna had uitgelaten.