dinsdag 19 februari 2019

Polen versus Israël

Ik word een beetje erg moe van Israël. Van de politiek van dat land. Ja, ik weet het, ik ben door deze mededeling nu een Jodenhater. Het zij zo.
De corrupte Nethanyahu beweert, dat Polen tijdens WO2 een soort nazi Duitsland was. Louter omdat er Polen waren, die de Duitsers geholpen hebben met het opsporen van Joden. Nou, die mensen had ons land en veel andere landen dus ook. Veel Nederlanders verdienden er geld mee, per opgebrachte Jood. Kassa! Veel mensen, tot zelfs nationale en lokale overheden toe, hebben zich opgesteld als lijkenpikkers door tijdens en na de oorlog Joodse bezittingen te stelen. Er werd tot recent nog steeds belastingaanslagen naar omgebrachte Joden gestuurd. Er is nog steeds gekissebis over gestolen Joodse eigendommen. Maar goed, daar laten de kranten liever weinig of niets van zien. Nee, wij hebben immers Anne Frank waar men goede sier meemaakt en als Wiedergutmachung zijn wij pro-Israël. Gelukkig is die houding aan het tanen richting een normale.
Als ik de Israëlische politiek volg, kan ik me goed voorstellen dat de Jodenhaat groeit. Ik zie steeds vaker politieke Jodenstreken. L'histoire se répète. De ongebreidelde toelating van islamieten zal ook invloed hebben op de toenemende Jodenhaat in Europa. Maar ook dat mag ik niet zeggen.