zaterdag 23 februari 2019

Criminele asielzoekers

Op de dag van de criminele asielzoeker
Na een tijdje geen nieuws te hebben vernomen, is er vandaag weer eens aandacht voor de criminele asielzoekers van het AZC in Dronten. Het AZC ligt ten oosten van Dronten, op een paar kilometer afstand van het Hanzestadje Kampen. In Kampen ondervindt men erg veel overlast van criminele asielzoekers, die zich vooral schuldig maken aan (winkel)diefstal. Helaas doet de overheid daar nauwelijks iets tegen. De criminelen wandelen vrij rond en zijn vaak zoek(geraakt). Men doet niet eens aan dossiervorming, zodat een criminele azc'er als nette bezoeker in elk ander AZC ontvangen wordt. Het is helemaal van de gekke, dat men in het nieuws spreekt over criminele Drontenaren! Het zijn nota bene illegale buitenlanders. Duidelijk bedoeld om vooral dit soort tuig en de AZC in bescherming te nemen.
De hele situatie wordt veroorzaakt door de overheid. Procedures duren te lang en er wordt niet adequaat gereageerd bij wangedrag. Veel overlast wordt ook in de doofpot gestopt, om het imago van het AZC niet te schaden. Wie over de gevolgen van ongebreidelde immigratie in Zweden leest, zal eerst drie keer nadenken alvorens een immigrant toe te laten. Men kan toch leren van andere landen? Maar ja, ook in het socialistisch Zweden kijkt de overheid graag weg en gebruikt ze veelvuldig de doofpot. Met gevolg dat anti-immigratie gevoelens flink groeien.
Wat zou ik doen als ik iemand gastvrijheid verleen, die vervolgens iets van mij steelt? Gewoon de deur uitschoppen. Wegwezen! Geen procedures en helemaal geen 'ach en wee' en 'wat zielig'. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het begint in Kampen en omgeving steeds meer te stinken. Als de overheid weinig tot niets doet, dan beloopt ze de kans dat mensen de kwestie zelf gaan aanpakken. Dan moet men niet gaan zeuren over eigen rechtertje spelen, want dat mogen nu blijkbaar alleen de criminele asielzoekers / vluchtelingen / migranten.