maandag 2 maart 2015

Mijn blog hacken?

Dit is het 3.175 ste berichtje op mijn blog.
Het was gisteren weer leuk en gezellig. We hebben stamppot zuurkool met worst gegeten met buurtbewoners. Een van hen had het eten klaargemaakt. Vooraf kregen wij een uiensoepje in ons bordje. De maaltijd smaakte prima.
Vanmorgen keek ik toch even vreemd op toen ik een berichtje las, waarin stond dat iemand 's nachts geprobeerd heeft mijn account te hacken. Zo gezaghebbend en/of belangrijk is mijn blog toch zeker niet? Aan de andere kant moest ik toch ook weer wat glimlachen om het bericht. Want voor inbreken via internet hoef je niet laat op te blijven, hoor!
Vanmorgen heb ik even wat onkruid verwijderd uit een tuintje van een overbuurman. Lekker in het zonnetje, maar ook in een flinke, frisse bries. Daarna kreeg ik de geest om het houten hekje dat om het voortuintje van onze woning staat, ook maar een likje verf te geven. Ik heb daarvoor hetzelfde Ceta Bever spul gebruikt dat ik eerder op de zithoek in de tuin getjet heb. De beits geeft na opdrogen een effect alsof het hout nat is. Zodoende springen de nerven goed in het oog. Volgens mij pa is 'tjetten' bij de Marine (een schip) verven. Ondanks de lage temperatuur droogt het spul vrij snel. Ik kreeg het toch wat koud, dus heb ik me beperkt tot de buitenkant van het hekwerk. De binnenkant doe ik wel een andere keer.