zondag 22 maart 2020

Een week thuis

Zo we hebben bijna een week thuis achter de rug. Ik denk dat veel ouders er de afgelopen dagen achter zijn gekomen, dat niet het onderwijzend personeel het probleem is maar hun kids. Haha! Vandaar zoveel jeugd op straat.
Tot op heden heb ik nog niets vernomen over ons milieu. Het lijkt mij dat het op dit moment een stuk opgeknapt is. Waarom hoor ik daar niets over? Lijkt me toch erg interessant om te weten. Ik ben overigens niet de hele dag thuis. We hebben een hond en we willen ook nog eten.
Er is helaas nog geen sprake van merkbare vooruitgang met de zieke. Een kwestie van volhouden, denk ik. Ik zei haar laatst : "Ach, aan alles komt een eind." Maar dat was misschien niet zo'n handige uitspraak, maar wel goed bedoeld.
Meneer Rutte ergert zich aan de mensen die zich niet houden aan de voorschriften. Tja, dat krijg je als je zo vaak gelogen hebt. Trouwens, zoals ik al eerder zei, dit land kent een 'dat wil ik niet' en /of 'dat bepaal ik zelf wel' cultuur zonder handhaving. Dat moet Rutte toch ook weten?