maandag 24 maart 2014

Een erectie op de BMW

Een Amerikaanse motorrijder wilde via een rechtszaak een vergoeding afdwingen van motorfietsenfabrikant BMW en motorzadelfabrikant Corbin-Pacific. Wat is het geval? De motorrijder stelt dat hij na een rit op de BMW K1100 RS een maand lang last had van zijn geval in de vorm van een erectie! Hij schreef die toe aan de trillende motor en het zitcomfort van het zadel. Door het stijve ongemak kon meneer niet werken en had hij erg veel pijn.
Zittend op een RS1000RR van BMW zou ik me dat nog kunnen voorstellen.  Want de RS1000 RR  is 'mit recht ein geiler Bike!' Maar op een K1100?? Zo'n motor voor managers om mee naar werk te gaan? Nee, man!
De rechter geloofde er gelukkig ook niets van. Navraag bij andere K1100 rijders leerde dat er van een uitdagend gevoel helemaal geen sprake was. Zelfs als de dop van de tank openstond, viel er niets opwindends te bespeuren. Aldus ervaringsdeskundigen. Ook het Corbin zadel kende geen bijverschijnselen van seksuele aard. Neemt niet weg dat een erectie van een maand een zeer pijnlijke gebeurtenis schijnt te zijn. Ik zeg 'schijnt', want.... laat maar.
De klager kreeg dus nul op rekest. Rest de vraag : vanwaar die langdurige opstand van dat lichaamsdeel? Ik hoef het antwoord niet te weten. Zelf lig ik graag op de motor (gaat nog sneller), maar het genieten blijft beperkt tot de snelheid, de wind en het gebrul van het blok.