dinsdag 25 maart 2014

Burgemeester Jorritsma is een pot

En Geert Wilders is de ketel. Annemarie Jorritsma is van mening dat de PVV leider zich schuldig maakt aan discriminatie, omdat hij minder Marokkanen in ons land wil.
Jorritsma zelf wil minder aso's in haar stad, Almere. Eind vorig jaar zei ze, dat het tijd wordt aso's te weren en desnoods buiten de stad te huisvesten. Annemarie Pot verwijt Geert Ketel dat ie zwart ziet. En Geert ziet veel te veel zwart, vindt hij. Maar dat bedoelde Annemarie niet. Ze wilde zeggen dat Geert niet mag discrimineren. Zij wel.
Aso's vormen ook een aparte bevolkingsgroep, net als Marokkanen. Zo zijn er meer bevolkingsgroepen die gediscrimineerd worden. Men gebruikt ook verzamelnamen om meerdere groepen tegelijk te kunnen discrimineren. Verzamelnamen als 'zwarten', 'bruinen', 'uitkeringstrekkers', 'ouderen', 'verslaafden' enz. Het valt met de tolerantie in dit land nog erg tegen. Durf die vraag eens te stellen aan de 'zwarten' en niet telkens aan blanke mensen. Want volgens de laatste groep is Nederland juist erg tolerant. Ondanks de vele advertenties van SIRE.   Zelf maak ik me ook schuldig aan discriminatie. Ik vind ook dat aso's buiten de woonkernen gehuisvest moeten worden. Maar dan wel hand in hand met lessen in sociale vaardigheden in het basisonderwijs.