Voor de Tahoe Telor (eieren) gebruiken we een blok tahoe dat in kleine blokjes (1x1 cm) wordt gesneden. Een fijn gesneden ui, drie teentje fijn gesneden knoflook, 2 theelepels djahé, 3 eetlepels daon bawangg moeda, 3 eetlepels fijngesneden koetjaï, evenveel selderij, een vol schoteltje taugé,, een eetlepel taotjo, 2 eetlepels ketjap, hard gekookte eieren, een kopje bouillon, wat zout, boter en klapperolie.
Bereiding :
Eerst wordt de tahoe in de klapperolie gebakken. Haal ze eruit en laat ze afkoelen. Daarna bakt men de gesneden rode en witte uien met de gember bruin. Vervolgens doet men hier de tahoe bij met de vermelde groenten. Als de groenten halfgaar zijn voeg dan de taotjo en de ketjap toe. Vervolgens de gekookte eieren. Men kan de gekookte eieren vooraf licht frituren. Hoeft niet per se. Halveren mag ook. Zachtjes roeren tot het gerecht klaar is.