woensdag 12 september 2018

Toch maar grenzen bewaken

De EC is gezwicht. Men gaat toch maar de buitengrenzen van de EU bewaken. Na alle ellende van de migrantenstroom is men eindelijk tot inzicht gekomen. Het is bij de EU telkens weer achter de feiten aanhollen. Mevrouw Merkels open deuren beleid heeft al behoorlijk veel onrust en bloed aan haar handen veroorzaakt.
Ik vind het onbegrijpelijk, dat nieuwkomers zich hier van meet af aan mogen misdragen zonder weggestuurd te worden. En kom dan niet met de drogreden dat men niet zou weten, waar ze vandaag gekomen zijn. Zet ze weer in een boot richting Afrika. Maar nee, hier gaat men speciale locaties inrichten voor dit ongewenst tuig.
Men roept nu ook om registratie van mensen die gebruik maken van transport- reisvoorzieningen. Ons land is een open gebied, waar iedereen zomaar naar binnen kan en kan verdwijnen in de massa.
Rutte is in Roemenië, het land waar geregeld door duizenden gedemonstreerd wordt tegen de corrupte regering. Die corrupte regering mag een voorzitter leveren voor de EU. Het geeft aan hoe het met de EU gesteld is. Men gaat op voorhand voor een corrupte voorzitter.