vrijdag 7 september 2018

Anoniem

Een Amerikaanse krant heeft een anonieme brief geplaatst van een hooggeplaatste functionaris van het Witte Huis. Daarin wordt gewag gemaakt van verzet tegen Trump. Wat mij betreft een laffe actie van zowel de schrijver als de krant, New York Times. Het zegt nagenoeg weinig tot niets over Trump, maar heel veel over de beide initiatiefnemers.
Als ik zo'n bericht van enige afstand (zo'n 8.000 km) beluister, moet ik lachen. Wat een komedie! Een aantal azijnslikkers kan het nog steeds niet verkroppen, dat Trump de verkiezingen gewonnen heeft. Ik heb dan niets met Rutte, maar ik heb nog wel het gezonde verstand om niet dagelijks in Den Haag tegen hem te gaan protesteren. Haha!
Niet alleen Democraten, ook veel Republikeinen zijn tegen Trump. Hij haalt de luizenkam door de gevestigde orde, waar velen met dubbele agenda's bezig zijn. Tja, het is flink wennen als de boel politiek opengegooid wordt en mensen met dubbele agenda's aan de kant geschoven worden. Dat zouden ze hier ook eens moeten doen. Zal ik ook maar een anonieme brief sturen naar een krant?