maandag 10 september 2018

Een goed begin

Vanmorgen moest ik eerst wat bloed afstaan bij de huisarts. Ik werd geholpen door een zeer aardige mevrouw. Ze was zelfs zo aardig, dat ze het bloed ook via een beet in mijn nek had kunnen krijgen. Haha! Ze zei dat ze met weinig tevreden was, toen ze het buisje afsloot. "Nou, dan hebben we in elk geval al iets gemeen", zei ik. Toen wist ze even niet waar ze moest kijken. Ze zal vast gedacht hebben : oude snoeper.
pssssss-spijker
Daarna ben ik naar de loods gegaan. Daar heb ik eerst een VW bus nagekeken. Er moest e.e.a. aan gedaan worden vanwege een APK. O.a. een achterrem losmaken, de verlichting wat lager afstellen, een remleiding schuren en ik vond een spijker in een band. De laatste mag de eigenaar er zelf uittrekken. Er stond nog een wagen, maar die was net klaar voor een APK. Die ga ik morgenochtend wegbrengen.
Daarna ben ik wat oud ijzer gaan scheiden. Dit keer veel kopen met gesoldeerde koppelingen. En toen : hup naar huis. Ik zat net aan de lunch toen de telefoon ging. Of ik vanmiddag wat hand en span diensten wilde verlenen. Geen probleem. Ik had toch niets anders / dringend te doen. Hoewel, geen probleem,.... er rustte geen zegen op. Mevrouw had iets verkeerd en niet alles besteld. En er is tijdens het inmeten door een 'specialist' een fout begaan. Gevolg : spiegelkastje op buikhoogte. Gelukkig niet mijn fout. Weliswaar snel klaar, maar niet met een voldaan gevoel weer naar huis. Deze maandag krijgt van mij een 7,5.