vrijdag 15 december 2017

Onze EU papegaai

Nieuws uit Brussel. Hij heeft weer eens stoer gesproken. Onze EU papegaai. Ik heb het over Mark Rutte in Brussel. Daar moest meneer even gaan hielen likken vanwege zijn toekomstig baantje bij de EU. Dus moest Hongarije het ontgelden vanwege zijn vluchtelingenbeleid. Meneer Viktor Orban durft tenminste voor zijn volk en land op te komen en heeft een rechte rug. Hongarije wil best wel hulp verlenen, maar op een (ook in mijn ogen) veel betere manier : lokaal. Dus in Afrika zelf. En niet via regeringsleiders want die zijn corrupt. Net als veel westerse, anders ga je geen geld geven aan boeven.
De EU heeft aan de regering van Oekraïne veel geld gegeven om...... de corruptie te bestrijden! Hahaha! (als een boer met kiespijn). Waar zit het verstand? Dat is net als geld aan een verslaafde geven met de opdracht dat ie daarmee zijn verslaving moet beëindigen. En wat doet de regering van Oekraïne? Ze heft de commissie die strijdt tegen de corruptie op. Dat gebeurt onder dwang van de corrupte kliek. Die corrupte kliek vormt het machtsblok in dat land. Er zijn al miljarden euro's, waaronder ons belastinggeld, weggegeven aan dat boevenland. De uitslag van het referendum dat hier werd gehouden, was vooral het gevolg van de corruptie in dat land. Maar onze EU papegaai Mark Rutte c.s. vinden dat blijkbaar geen probleem. Ach ja, soort zoekt soort; boeven onder elkaar. De weg naar nationale vrijheid is richting decentralisatie.
Rutte werd ook quasi boos op de reactie van Rusland op het MH17 onderzoek. Weinigen weten dat er bijna 50 vragen nog onbeantwoord zijn. Vragen die o.a. Nederland en Oekraïne moeten beantwoorden. Een kwestie van inlezen in de materie en je niet laten leiden door de main stream media.