donderdag 11 juli 2024

Niets mis met de Russen en Chinezen

De politiek en de NAVO proberen mij warm te maken voor een confrontatie met de twee grootse wereldmachten : Rusland en China. Beide landen hebben sinds WO2  nauwelijks andere landen lastig gevallen en plat gebombardeerd. De uitgaven van Rusland voor militaire doeleinden blijven ver achter bij die van Amerika. Als Rusland een expansie politiek zou voeren, had het de uitgaven voor militaire doeleinden fors verhoogd. De quasi dreiging van beide landen zit hem in de economie. De Amerikaanse dollar is ten dode opgeschreven vanwege de BRICS. De westerse economie staat er slecht voor, terwijl die van Rusland en China floreert. 
De politiek probeert nu mijn aandacht voor de slechte interne situatie te verlegen naar Rusland en China. De investeerders in de wapenindustrie hebben nog meer miljarden aan bloedgeld nodig. Met de Russen en Chinezen is niets mis. Het Westen is ziek. Vooral mentaal. Er zijn veel te veel politieke geesteszieken in het "o zo beschaafde" Westen.
Als de NAVO mij waarschuwt voor andere landen, dan weet ik dat de NAVO weer eens iets van plan is. De NAVO is de moordmachine van de VS en het VK. Weg met de NAVO! Er zijn er meer die de pest hebben aan de NAVO.