zondag 14 juli 2024

Aanslag Trump

We zaten er op te wachten. De populariteit van Trump is een gevaar voor de zittende US regering o.l.v. de Democraten. Er is een klimaat gecreëerd vanuit de politiek, die voor bepaalde Amerikanen genoeg is om tot een dergelijke actie te zullen overgaan. Het is net zoals het hier rond Pim Fortuyn gegaan is. Met vooral bedreigingen vanuit de linkse hoek, maar ook vanuit de quasi christelijke. En als er dan in een land, waar vuurwapens in zeer grote getale aanwezig zijn onder de bevolking, een moordaanslag gepleegd wordt, dan zijn dezelfde haat zaaiende hypocrieten plots verontwaardigd en tegen geweld.
Het gebeurt steeds meer, dat de democratie opzij geschoven wordt omwille van de eigen mening. Het zal wel te maken hebben met de moderne opvoeding, waarin kinderen in alles en nog wat hun zin krijgen. Ook hier zie en hoor ik wat een slechte verliezers vooral linkse mensen zijn. Ze zijn tot alles in staat, maar dan wel op een achterbakse manier om de eigen handen in onschuld te kunnen wassen.
Het demoniseren van rechtse politici en burgers is de opmaat van links. Als ik de hypocriete Paternotte uitspraken hoor doen waarin ie beweert tegen geweld te zijn, dan denk ik maar even een al die vreedzame demonstranten van de afgelopen jaren die met steun van dezelfde Paternotte door de ME in elkaar geslagen zijn.
Veel moordende politici (Biden, Obama, Bush, Netanyahu enz.) hebben hun afkeur uitgesproken over de aanslag.....