zondag 28 juli 2024

Ze doen maar wat

Het is bar slecht gesteld met niet alleen zaken als respect, dankbaarheid en andere fatsoensnormen, maar ook de algemene kennis van zaken en zelfreflectie. Op een zogenaamde wereldgebeurtenis een vlag ondersteboven hijsen is daar zo'n uiting van. Of was het een bewuste actie om te laten zien, dat ook de OS in nood verkeren? Ik bedoel, moordende Joden mogen gewoon meedoen. Ook een teken van gebrek aan fatsoen en respect voor de tienduizenden onschuldige slachtoffers.
Als leiders aangesproken worden op hun verantwoordelijkheden, gedragen zij zich en kijken alsof ze onaantastbaar zijn. Vaak is zelfs op de meest zware beschuldigingen sprake van een glimlach. Zichzelf verdedigen doen ze niet. Liegen doen ze wel. Alsof het gedrukt staat.
De ongebreidelde immigratie heeft in een aantal landen geleid tot een soort Kick Out Zwarte Piet acties, maar dan anders.... Want de gevolgen van de immigratie van 'zeer hoog opgeleide cultuur verrijkende' asielzoekers en immigranten lopen danig uit de hand. Men werd vanuit Zweden daarvoor al jaren geleden gewaarschuwd. Tegenstanders zullen het ongetwijfeld racisme noemen. De rest noemt het feiten. Wat dat betreft is het net als met het antisemitisme, wat in werkelijkheid anti genocide is. Vandaag is de zoveelste school met gevluchte Palestijnen in Gaza beschoten. Ruim 30 gevluchte Palestijnen vonden de dood.