zaterdag 20 juli 2024

Wappies en hun gelijk

Ze werden voor gek verklaard, het waren complotdenkers met dito theorieën. Gebleken is echter, dat ze toch weer gelijk hebben. Het gaat over de zogenaamde chemtrails, de witte strepen in de lucht, die lange tijd als condens van vliegtuigen werden afgedaan. Maar deze witte strepen gedroegen zich merkbaar anders dan de gewone condens versies. Het werd bekend, dat men vliegtuigen gebruikt om o.a. regenwolken te creëren (cloud seeding).
Uit onderzoeken is gebleken, dat het 'Saharazand' opvallend veel metaaldeeltjes bevat. Ook het regenwater vertoont een verandering in samenstelling. Deeltjes ijzer, aluminium (veel) en barium zijn in het hemelwater verschenen. De regering draait er nog omheen. Ze verwijst naar de brandstof die gebruikt wordt. Echter, daar zitten genoemde deeltjes niet in. De sporen in de lucht vertonen ook een beeld dat niet overeenkomt met dat van een gewoon lijntoestel. Er worden patronen in de lucht getrokken, tot aan cirkels toe.
De Europese commissie wil een discussie gaan voeren over 'climat engineering', ofwel prutsen aan het klimaat. In het algemeen leidt menselijk ingrijpen in de natuur tot mislukkingen en rampen. Zo heeft men bij de installatie van windturbines het effect van de luchtverplaatsing op het klimaat volledig over het hoofd gezien. Over het aantal slachtoffers onder de vogels zwijgt men liever.
Het effect op de natuur van de terreinen waar men zonnepanelen heeft staan, wordt ook verzwegen. De echte reden waarom boeren weg moeten is inmiddels ook bekend. Die heeft niets met het milieu van doen. Het kappen van bomen heeft ook invloed op het klimaat en de lokale temperatuur. Iedereen weet toch van de natuurlijke schaduw?
Terwijl velen zich zorgen maken over de luchtverontreiniging en de gevolgen daarvan, is er weer een raket gelanceerd, worden bommen gegooid, branden gesticht en is er nog steeds het jaarlijks vuurwerk. Water dragen naar de zee. Vandaar dat de zeespiegel stijgt. 😂