donderdag 18 juli 2024

2014

Het was een bedroevend slecht jaar; 2014. Er was een door Amerika geïnitieerde en de EU gesteunde staatsgreep in Oekraïne, gevolgd door het neerhalen van een laag vliegende MH17 boven een gebied met oorlogsgeweld en een door het Westen uitgelokte oorlog (volgens Angela Merkel). De steun aan het corrupte Oekraïne blijkt een wassen neus te zijn. Oekraïne staat zwaar op verlies en is ruim 800.000 mannen armer. Het meeste westers militair materieel is / wordt vernietigd.
Geleidelijk laat men het corrupte land in de steek, omdat men de Russen onderschat heeft. Met miljarden euro's en dollars aan verliezen en een eigen economie die ineengestort is vanwege de aan Rusland opgelegde sancties. En Rusland? 's Lands economie vaart er wel bij. Zelfs nadat een "bevriende" natie Duitsland een slagaderlijke bloeding heeft bezorgd door zijn gaspijpleidingen op te blazen. Wat politici de mensheid aandoen is onbeschrijfelijk schandalig.
Von der Leyen is eindelijk veroordeeld voor haar Pfizer fraude. Toch herkozen worden? Hopelijk wordt Von der Leyen ook in de andere aanklachten schuldig bevonden. Niet dat het haar functie zou schaden, want de EU is net zo corrupt als Oekraïne.