maandag 15 juli 2024

Een leuke week

En wederom wacht ons een leuke week. Met ook nog fraai weer erbij. Als eerste ga ik nog een en ander rond ons huisje doen. Uiteraard wacht mij weer wat klusjes in en rond de loods. Ik wil deze week ook de onderkant van de caravan eens heel goed bekijken. Ik zag namelijk een week of wat geleden, dat de rand van de aluminium buitenkant niet overal mooi vlak om de vloer gebogen is. Ik wil die alsnog vlak tegen de onderkant van de vloerplaat tikken met een kunststof hamer en de rand dichten met speciale zacht blijvende kit. Aan de achterkant zitten nog steeds lijmresten van een verwijderde lelijke Caravelair sticker. Ik vergeet telkens de stikkeroplosser mee te nemen.
Afgelopen weekend heb ik in de stromende regen de grindputten gecontroleerd op hun werking. Vanwege de heftige regenbuien had ik mijn regenpak, laarzen en zuidwester maar tevoorschijn getrokken voor mijn inspectieronde. Ik vroeg me af of twee putten voldoende zijn om het hemelwater af te voeren. Het is niet zo dat het regenwater kolkend wegstroomt vanwege de beide putten. Er lag wel weer een enorm grote plas, maar die was een uur nadat de forse buien over waren verdwenen. Ik heb er vrede mee, omdat bij minder heftige buien daar nauwelijks water blijft staan.
Er ligt voor de Matrix ook nog steeds wat klusjes te wachten. Ik heb een usb aansluiting in het dasboard gemaakt, maar die is nog steeds niet aangesloten. Er ligt hier ook nog een paar DRL's dat op montage ligt te wachten. En dan is er nog het zwerfafval en het klussen voor anderen. Kortom, er is nog veel te doen en dus wordt het weer een mooie week.